"Feta-hängande-bröst-tanten-utan-ett-leende"

Okej, jag bara måste skriva om något som jag tror en hel del känner igen sig i. När du exempelvis står där på pressbyrån och ska betala din macka eller tidning, så står hon där och glor på dig med uttryckslös blick. Man ler för att få en slags respons på att hon har en droppe mänsklighet i sig, men icke. Feta-hängande-bröst-tanten-utan-leende tittar bara ner i kassaskrinet och säger: "Här har du växeln". STÖR MIG SÅ HÅRT PÅ DET ÅÅÅÅH!

Dumma mammor och pappor!

Läste en artikel i Aftonbladet igår om vad pojkar och flickor får göra och inte göra på dagis och vilka kläder som tillåts på dagis och inte. Då var det så att mammor minsann inte gillade tanken på att klä sin son i rosa kläder och låta leka med dockor, ändå vill dem att uppfostringsmetoderna och allt det övriga ska vara jämnställt, då undrar jag bara; Hur fan ska det bli det och vad tänker dem med?! Säger emot sig själva till fullo, hela 100%. Ni som läser det här tror säkert jag avskyr min mamma eller så, det kan jag säga att jag ABSOLUT INTE gör, älskar henne, men när alla morsor och farsor tycker på detta viset undrar jag hur utvecklingen ska gå framåt när dem bromsar det som dem gör?! Låt flickan i hörnet få leka med lastbilen för fan medan killen borstar håret på en barbie han nyss hittade i leksakslådan, på så vis lär dem sig själva att utvecklas till hur dem själva vill vara och på så vis lär dem bli lyckligare, och vi med för den delen, då vi äntligen kommit ETT steg närmare jämnställdhet!

Är du förvånad?

Okej, nu fick Nora höra något orginellt från en killkompis när han såg på medan hon lirade en match i handboll: "Du spelar som en kille!"

HALLÅ, PUCKO! ÄR DU FÖRVÅNAD ELLER?!

Inte jag, Nora är en kille innerst inne, har hon alltid varit, det är därför hon älskar tjejer delvis och känner sig som en bög bland killars intima inslag i vardagen!


För horor är vi allihopa!

Läste i gårdagens Stockholm City att en 16 årig kille kom lindrigt undan efter att ha kränkt tjej med ord som exempelvis hora. Enligt domstolen är det helt okej, eftersom hora är inte bara ett yrke utan även ett skällsord, så ja alla tjejer, sjunger ni med mig nu eller?!: För horor är vi allihopa allihopa allihooooopaaaa....du med och jag med!

Kommer aldrig på bli klok på människan.

Boykings!

Boykings

Grymmaste transgruppen jag någonsin sett!


"Till er andra, så har jag en hälsning från oss i naturen"

Jaja, citatet från reklamen har inget med saken och göra men checka in länken alla ungdomar!


www.rfsl.se

Stå på er för fan, annars kan ni bli hämmade nollor!

Nu har det hänt något udda igen. En liten vän till mig vid namn Sara talade om en hemsk sak för mig, hennes pojkvän Reine är homofob, men till vilken nytta? Alltså han är homofob men har typ ingen uppriktig anledning till det, för han har inget problem med dem har han sagt, men har ändå något emot dem eftersom han står för att han är en, är inte det att kasta ett ton tegelsten på ett glashus?!  Antingen är man eller inte ellerhur?? Ah, så kom då ett inslag revolution in i bilden, hon gjorde något som jag skulle döda för att våga; hon gav han en däng så näsan nästan trilla av och smasha till hans uuuunderbaaaara ägodelar så att han vart nästintill kastrerad på kuppen. Det är bara att gratulera och säga: Starkt jobbat vännen min! Hennes kommentar löd: "Ingen tycker illa om mina kompisar"!

Trögare än den sista tandkrämen i tuben.

Är det något som aldrig kommer ta slut, såsom jag skrivit lite om förr, så är det tröga föräldrar. Deras idiotiska ideal om det perfekta samhället, pojke med flicka, flicka med pojke, pojke med pojke?! NEJ DET GÅR JU INTE! Det ser inte BRA ut! Dessa passar inte in i VÅRT samhälle! Men hej, har ni aldrig själva varit unga era virrpannor? Aldrig haft egna, förbjudna drömmar och åtrår som era päron förbjudit er?! Tänk efter en gång till, och FRÄMST på era stackars HBT-barn som äntligen funnit den pusselbit dem alltid saknat hos sig själva, ska ni låta dem irra omkring och låtsas vara något annat än det dem är? Blir dem lyckliga då?! NEJ KNAPPAST! Fan, ni, era dumma gökande galningar som skaffar barn som inte blir enligt era normer, kan ta er i röven, ni är fan TRÖGARE än den sista tandkrämen i tuben! Vet hut!!!

Typiskt flator!

Tjejerna med racertunga, hur känner man igen dem då?

Svaren får ni här!

Kläder

Hängiga kläder (såsom huvtröjor och T-shirts med baggybyxor till)
Skjortor
Slips
Kavaj
Keps (eller någon huvudbonad överhuvudtaget, utom diadem och pannband)

Sporter (flator brukar digga sport)

Dans
Fotboll
Golf
Hockey
Boxning

Intressen

Vara med polare
Festa
Sporta
Träna
Filmer
Vara med tjej och killpolare
Ragga tjejer (dah igen!)

Filmgenre

Action
Komedi
Skräck

Musik

Hårdrock
Pop
Trance
Techno
Ballader (vissa fall)

Andra typiska kännetecken

Manhaftiga på något vis (oftast)
Inte mån om utseendet (oftast)
Piercing i ögon bryn och/eller tunga
Mer frigjorda
Orakade
Feminister

Och såklart behöver inte detta stämma ett dugg, men det är den typiska bilden av en riktigt rejäl flata!

Typiskt bögar!

Låt se, våra kära stjärtegossar har oftast några typiska tecken som gör dem till bögar (OBS DET ÄR FÖRSTÅS INVIDUELLT, MEN FÖREKOMMER OFTARE BLAND DESSA VARELSER!):


Kläder


Gärna tajta linnen
Tajta jeans
Läder
Någon accesoar


Sporter (om de nu ens gillar sport?)

Dans

Intressen

Sy
Laga mat
Pyssla
Schlager
Skvallra i telefon
Vara med tjejkompisar och andra bögar
Ragga killar (öh dah?)

Filmgenre

Romantik
Komedi
Drama

Musik

Hellre kvinnlig än manlig artist i många fall som dem avgudar

Andra typiska kännetecken


Oftast fjolliga
Pipiga röster
Tillgjorda "kvinnliga" gester
Smink
Örhängen
Piercing i tunga (vissa fall magen)
Rakade under armarna
Rakade på bena
Rakade ÖVERALLT annanstans också!


Men som sagt detta är ju inviduellt och fakta jag lyckats samla på med åren, självklart finns bögar som smälter in bland heterofolket också och inte alls gör/har/intresserar sig för något av detta!


Andres kan ju om han vill!

Såg ikväll programmet "Rampfeber" och Andres Esteché tog ju publiken med storm, helt klart bäst på scen med motståndare som Sandra Dahlberg och Anna Book. Brukar normalt sätt tycka att han är rätt lam jämfört med dessa två sångfåglar han tävlade mot, men som sagt; Andres kan ju om han vill!

Hjärtat det bankar.

Min vän Nora har blitt småförtjust i en tjej hon träffa på ett fik för fem dagar sedan, som heter Fanny. Hon gör inte annat än och tjattrar stup i ett om hur vacker och underbar hon är som person, hur fin röst hon har och sättet att föra sig fram och massa annat oväsentligt för oss andra berättar hon. Inte sett henne såhär glad på mycket länge. Glad över att hon eventuellt kan ha funnit någon. Som det ser ut nu mellan dem två så lär det väl snart bli något. Hoppas det, vill ju att vännen min ska vara lycklig, även om det visar sig att den här Fanny kanske är allt annat än guld och silver, så det så.

Det här tar jag patent på, så don't touch!

Jag har en så in i norden grym idé att du inte ens kan gissa. Men oki kan säga en sak, hur vore det med en Homo-horoskop-bok?! Kan ju vara bra för alla som inte är så insatta i heterosexualiteten att få veta hur dess partner av samma kön fungerar, eller? Tror jag ska ta och uppfinna... när jag samlat tillräcklig fakta, så don't touch!

//Tillhör nu Iris S. 20/4 2006


Ny queer-bebis på G!

Enligt qx.se idag, väntar en känd rocksångerska vid namn Melissa och hennes brud Tammy en knodd nu, grattis till dem och alla lyckönskningar säger jag.

Här är en hemsida om rocksångerskan för alla som vill veta mer om henne:


http://www.melissaetheridge.com/


Hatiska blickar tränger igenom min själ.

Jag har chattat med min bögkompis P på msn. Jag frågade honom hur det var när han kom ut ur garderoben, som man säger då i gay-världen. Han skrev en fet jävla bok på vår gemensamma konversation följande (OKEJ DETTA ÄR INTE EXAKT VAD HAN SKREV, JAG BARA ÅTERBERÄTTAR SOM JAG FÖRSTOD DET, OK?!): Han hade äntligen tagit sig i kragen och fått sin första kyss, sin allra första kyss av John, någon snubbe alltså, som var lång blond och snygg och öppen fikus för allt och alla. P som däremot äntligen vågat sig på första steget, blott 14 år gammal, började förneka sig själv, rädd för att inse hur det egentligen låg till. Han började få extrema inbillningar från alla håll och kanter att alla plötsligt såg vilken bög han var, som om det stod med tjocka, svarta tusch-bokstäver i pannan på honom. Han började smyga omkring mer tyst och mer lättskrämd än vanligt när folk kunde dyka upp från olika hörn på stans gator. Hans hjärna började fräta sönder sig mer och mer på kvällarna vid tanken på första kyssen och John som han "ABSOLUT INTE" var kär i. Hans hjärta började värka av smärta, han visste inte varför, för det kunde ju inte vara hjärnspöket John som återkom i hans tankar dagligen och i hans drömmar, som var orsaken till det hela, nejdå! Hans föräldrar började undra hur det kom sig att han blivit så jävla fucking grinig och tystlåten. Till sist skickade de honom till en psykolog, som han bad inte yppa ett ord om händelsen kring John och kyssen. Schyrre, som psykologen var, gjorde han inte det, men kunde gott och väl konstatera diagnosen för P; "Du är homosexuell, det är ett som är säkert". "Nej" upprepade P gång på gång när han fick höra det. Men då sade den här hjärnskrynklarn till själ-doktor "Jo" och P blev tyst och såg sjuka flashbacks från den där kvällen då han och John kysstes intensivt. Till sist sade han bara "Men alla hatiska blickar som tränger igenom min själ, jag pallar det inte...". Hjärnskrynklarn sade: "Jo det gör du, för det här kommer du alltid att ha och kommer alltid att vara en del av dig, som du kommer att få leva med resten av livet". Ack så rätt han hade och vilken talbegåvning! P drog genast hem och kände sig plötsligt lagad, hjärnan frätte inte längre, hjärtat värkte inte längre av smärta och ingen sjuk gubbe stod i ett hörn längre och stirrade ut honom. Så talade han om det för sina päron som förvånansvärt nog sade "Äntligen P, det var på tiden att du talade om för oss, vi har egentligen vetat om det hela tiden". Så stod han där med öppen mun och tefatsögon. Slut! 

Vill ha.

Med den skulle jag kunna köra Eva Dahlgren låtar för polarna lätt, haha!

http://www.svpant.se/grafik/forsaljningsobjekt/1128675447.jpg

Brokeback Mountain.

Finally I've seen it. Den var verklighetstrogen, spännande, mysig och sorglig. Uppmanar alla öppna människor där ute, DU, DU och DU att se den, lova mig det okej?! Annars kommer jag och spikar fast en spik på din ena skinka och det gör ont, jag lovar!!!

På bussen kan ingen se dig flirta!

Alla (JAG MENAR NYFIKNA, FLATOR OCH HETEROKILLAR SAMT BI'S OKEJ?!) har vi väl någon gång drömt om den där bruden som ser otroligt söt och oskyldig ut med sitt långa blonda hår och blå, eller kanske bruna ögon och plutande läppar, som hänger vid busshållplatsen. När man väl klivit på bussen så försöker man grabba tag första, närmsta plats nära henne, allt för att återigen få se den intressanta blicken den här tjejen gav en första gången man såg på henne. Om ens så kallade 'gaydar' (radar för gay's) stämmer, så lär hon återigen titta tillbaka denna gång med ett leende på läpparna. Oturligt nog slår det för det mesta helt knas och man känner sig åter tom, känner du igen dig? Du kille, eller du tjej (som såklart försökt få ögonkontakt med kille såklart) eller du flata eller du bög (kille med ja!). Ja visst, på bussen kan ingen se dig, utom ditt offer som hånskrattar inombords efter att ha dissat dig STENHÅRT. Synd om dessa. De som ofta drabbas är såklart alla dem som är lagd åt andra hållet, men ibland har det sina stunder då det funkar och då, då har man en bra gaydar minsann, haha!

Sug på den du!

Här för alla romansgalna,,, själv fick jag något i ögat, hoppas jag ni också får!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZFLYDvu8D4s&search=mouline%20rouge%20your%20song

Inte en kvinna, inte en man, något där emellan.

Schizofreni, en sjukdom. Ja precis. Men hur kan den beskrivas bäst? Vet inte riktigt. Men att skifta personlighet är ganska bra förklaring på det. Man har ingen koll på vem man är, för man glömmer vem man är. Såsom transvestiter tycks göra, de glömmer sig själva helt, tappar bort sig i en värld av könsroller. De är inte en kvinna, inte en man, något där emellan snarare. De låter fantasin få leva ut sitt, mycket bra tycker jag eftersom då slipper dem gå runt och må dåligt inombords. Men visst skumt är det, och kan tycka i vissa fall fan att det är en svag slags schizofreni. En skum sådan, haha. Fan tänk liksom om jag vaknar upp en dag och tror att jag är Martin Timell för att sedan i nästa stund bli Lill-Babs eller Tuva Novonthy, tänk om jag skulle vara så grym att jag lyckades övertyga folk till det, haha! Men nu råkar det vara så faktiskt att jag inte är någon och aldrig kommer att bli heller, men tycker ändå att om folk vill vara någon annan, nog fan ska dem få vara det utan behöva skämmas, eller? Det är DERAS LIV, inte ditt, fatta, OK?!

Grattis Hey Baberiba!



Äntligen en trio som vågar transa sig och skämta med allt och alla på TV och som får betalt för det. Äntligen ett gäng som inspirerar oss till att våga vara annorlunda och ändå bli uppskattade för vad vi är. Jag säger bara: Grattis Hey Baberiba, för ett lyckat program. Tror ingen hade gjort det bättre än Peter Magnusson, David Helenius och Christine Meltzer, ni knäcker allt och alla, varje fredag klockan 21.00 på tv4!


Typ dregel, sa Henrik.

Min kompis Henrik som jag träffa på stan idag, berättade att han hade sett Natalie Portmans senaste film "V för Vendetta" och kunde helt klart konstatera att hon var den läckraste bruden på jorden, eller som han uttryckte det "typ dregel". Jag skrattar åt det, för i denna film har jag hört att hon utstrålar homosexualitet värre än värst. Stackars sate, Henrik alltså, som inte tycks ha insett hur mycket han dras till manliga kvinnor, hallå! Vakna!


Du är fan überbög din tönt!

Ser du stjärnan i det blå din idiot?!

Stjärntecken är bra på sitt vis, dem ger oss hopp. Hopp som man aldrig kan få för mycket av sägs det. Men snälla, jag ber er, era BLÅÖGDA JÄVLAR, tro inte på allt som står. Om ni gör det är ni fan dumma, då kan ju jag typ skriva horoskop här som ni kan börja följa, hahaha!

Ex.

Kräftan (21:e juni- 22:e juli)

Idag kommer du på vägen till Ica-butiken bli våldtagen av Yassir Arafat som är iklädd en rosa kjol med blommor i håret. För att undvika honom på bästa sätt bör du ta första bästa gula bil du ser och sno den och åka iväg i. På vägen kommer (om du åker med bilen runt 1-tiden på dagen) en blå ko att stå i vägen för dig. Så bla bla bla blablablablaaaa.....

Beviset på att min hjältinna lagt ner.

http://www.lindaskugge.se/cldoc/1105.htm

Saknar ord, men vackert är det.

http://www.youtube.com/watch?v=-2SgY0Dn7GQ&search=utena%20dance

Detta går inte att motstå!

Anime, vilket i japan är tecknad tv-serie för alla åldrar. Nu har det kommit en ny till alla bögar och faghags där ute som uppskattar japansk tecknarkonst!

Namnet på serien är "Gakuen Heaven"!

http://www.youtube.com/watch?v=WPC0a6ePDVg&search=gakuen%20heaven

Bokflatan slår till igen!

Ylva, som är känd som 'Bokflatan', istället för bokmalen, har läst en del lesbiska böcker på senare tid och kan rekommendera dessa till alla där ute när jag frågade henne vilka som var bra:


"Vintervin"

Handlar om två kvinnor som är på skidsemester med ytterligare ett gäng andra kvinnor. Huvudrollsinnehavarna fattar så småningom tycke för varandra.

"Dags att våga?"

En ung tjej som kommit in i puberteten och hittills inte intresserat sig för killar, då en dag hon träffar på en tjej som brinner för samma sport som hon själv. En riktig feelgood-bok.

"Förlust"

En kvinnas stora kärlek har omkommit i en bilolycka och hon speglar tillbaka till dem gångna tretton åren de spenderade tillsammans i hemlighet.

Recensioner: Ylva P.

När könsrollen spelar roll!

En sak som är knepig enligt Nora säger hon när hon raggat tjej, är att; vem ska ta på sig mansrollen? Eller ska dem splitta lika på den?? Vem ska vara den som är på hela jävla tiden och grymt dryg och tjata om att ses? Och vem ska innehava den kvinnliga rollen med att bara sitta på arslet och vänta på att den andra ska höra av sig? Lika svårt varje gång menar hon, brukar dessutom sluta med att hon får mansrollen, otålig som hon är. Då kan hon ringa minst två gånger per dag till sin flickvän och tala om hur mycket hon älskar henne. Komiskt det där fenomenet, samma sak för min andra polare Roger, fast raka motsatsen, han brukar innehava kvinnorollen och får vara extra piffig av sig med pipig röst, raka bort skäggstubben och armhålorna och laga maten samt städa medan hans karl sitter där. Ja, gay-världen är full av mysterier, fast å andra sidan kan man ju också tänka på att motsatser dras till varann i regel, vore udda om man gick och gifte sig med sin klon eller liknande. Aja, snart lär väl Nora heta Nisse istället...

En feminist har fallit!

Måste lämna ett avtryck innan jag går och knoppar i säng, angående en person som jag dyrkar otroligt mycket  och inspireras av och som jag kommer fortsätta dyrka oavsett hennes val här i livet: Linda Skugge. Dina skrifter är och kommer alltid att vara bland de mest intressanta jag läst i mitt liv, ditt sätt att uttrycka kring feminism kommer alltid att finnas kvar i mitt bakhuvud, även fast du nu sagt upp dig själv som sådan. Livet är en kamp och om du någonsin skulle råka läsa min blogg, läs då detta; GE INTE UPP! Inte nu när du kommit så långt som du gjort, sju års arbete för feminism, som du själv sagt, inte fan ska du låta dessa sju år gå åt nada, zipp, zero!!! Jag stöttar dig och många andra tjejer och säkert killar också, där ute, vi finns, snälla sluta inte *ber på knän!*. Godnatt alla jävlar som står och dansar eran segerdans mambo nu för att hon 'äntligen' gett upp!!!!


Världen är skit.

Manga för lesbiska!

Här är länkar till olika manga's för alla lesbiska (och lesbiska dyrkare):

April & May

Handling: April och May är ett kärlekspar som ofta hamnar i knepiga situationer!

http://manga.clone-army.org/anm.php?page=1&lang=

The Lounge

Handling: Italy äger en butik som kallas 'The Lounge' där hon har ett gäng vänner (personal) som hjälper till att hålla den i tipptopp samtidigt som hon har sin älskarinna Aya som betyder allt för henne. Skitkul serie!

http://thelounge.comicgenesis.com/d/20020601.html

YU+ME

Handling: Fiona går i en katolsk skola bestående av enbart tjejer. Hon är hatad av både sin lärarinna och styvmor och vill inget hellre än försvinna, då hon plötsligt en dag slår upp ögonen för en tjej vid namn 'Lia' och blir genast grymt kär, vilket komplicerar saker och ting ännu mer, både kul och annorlunda!

http://yume.comicgen.com/d/20041201.html


Nu kanske ni tycker jag diskriminerar alla bögar, men faktiskt så vitt jag hört så är det MYCKET OVANLIGARE med lebb-manga överhuvudtaget!

Dejter är till för att få hångel och knull!

Visst har vi alla ändå det i bakhuvudet var gång vi går på dejt. Att ens dejt på ett eller annat sätt ska leda till ett intimt förhållande innehållande hångel och knull. Inte fan letar man efter sin livskamrat (få som gör i unga år iallafall!) utan efter ett tillfälligt ligg, en törstig själ att släcka. En som man kan ta på utan att det blir massa krux och krångel. Måste tyvärr säga att personer åt andra hållet har svårast att lyckas finna en sådan partner. Mest för att dem är sällsynta och inte alltid lika villiga att visa upp sig bland allmänt folk och dejta. Ännu mindre om bådas familjer är hemma och och ivägen som kackerlackor (där man har goda chanser att få till 'det'). Då tappar man lusten totalt som person. Jävligt avtändande. om det ändå kunde finnas någon form av 'homokvarter' i var stad, så det skulle bli mer fritt och mindre hets från folk runtomkring. En fristad vore något. Ge dem det snälla, dem har ju fan inte gjort något ont. Stackars homos...

Ännu en gay-zon!



Sorry att man uppdaterar så sent, men var på ett mangakonvent i Uppsala denna vackra lördag och träffade på en massa härliga människor. Jag och mina polare upptäckte att allt inte var som det tycktes vara, med tiden kunde man se killar nedkletat i kajal strosa omkring och tjejer som blev lessna på stället börja hångla. Sverige; vi har fått ännu en GAY-ZON fylld av underbara, fredliga och humoristiska (söta) människor. Tacka gudarna för det alltså!


Bögar nu på svensk TV!



Jag rekommenderar till allt HBT-folk där ute som har Canal+ att se Queer as folk varje fredag klockan 22.00, missa inte!


Blodigt allvar blandat med en gnutta humor!




Om du vill kikna av skratt och nästan tåras i ögonvråna på samma gång av sorg, se Transamerica, en äkta feelgood-film för alla queers där ute!

Killar är idioter och tjejer är egotrippade!

Okej, nu måste jag tala om en ny upptäckt jag gjort. Jag har cirka 4-5 homopolare på min msn chatt som har talat om sina olika dejter och alla misslyckande de senaste fyra månaderna (då jag lade till dem). En av dessa 4-5, vi kan kalla honom 'P', har berättat för mig att han är bisexuell. Han njuter både av mäns och kvinnors kroppar (låter ju skitbra!) och om alla för och nackdelar med det. Att han har mycket mer att välja på, men samtidigt hur olika det är på tjej och kille. Han har berättat hur killar offrat allt för honom, allt utom sin sport och droger. Han har berättat hur tjejer offrat allt för honom, eller allt det inte offrat snarare, eftersom de väntat sig att han ska ha hand om allt. Killarna han stött på, har blivit fulla och dumma och skämt ut honom flera gånger om eller vägrat slutat röka och att många tjejer han haft inte lyft ett handtag för att ringa och se till honom eller bjuda honom som omväxling på bio och godis eller ens unna honom minsta lilla. Vad är det för fräck skitstil?! Vad är detta för värld vi lever i?! Har alla därute blivit dumma i huvudet och så pass bortskämda att de inte kan göra ett dyft för sin älskade, stackars P som till och med en gång friat till en av sina pojkvänner mitt framför näsan på hans respektive pojkvännens släkt. Som svar fick han att pojkvännen inte alls visste vad han snackade om. Eller så har vi ju det där när P kom med blommor till sin tjej på kvällen, vilket var tulpaner, allt han fick som "tack" (som han egentligen inte ens fick!) var; "Kunde du inte köpt rosor istället??". Ja, och liknande har jag fått höra av resterande 4 pers på msn, vad fan är det här?! Oh well, allt vi kunde konstatera var att KILLAR ÄR IDIOTER OCH TJEJER ÄR EGOTRIPPADE SOM FAN!!! VET HUT ERA JÄVLA NOLLOR, HÄR KOMMER BÅDE TJEJER OCH KILLAR, HETERO'S SOM HOMO'S OCH OFFRAR ALLT OCH NI LYFTER INTE ENS LILLFINGRET, JÄVLA AS!

Ta din fittslickare och dra åt helvete!

Nora's bästa vän Ylva (också flata), kom ut ur garderoben med sin tjej Kicki för 3 år sedan på en släktfest hemma hos sig. Hon hade formulerat det såhär på ett ungefär; Mamma, pappa, jag hoppas ni inte blir ledsna på mig, men det här är min tjej". Alla står bara där med öppna munnar chockade. "Jag är homosexuell och jag älskar Kicki!". Alla står fortfarande tysta. Plötsligt bryter mamman ihop och pappan hennes skriker: "Ta din fittslickare och dra åt helvete!". Ylva tar Kicki's hand och båda rusar ut därifrån. Själv blev jag mycket upprörd när Nora tala om det här för mig. Inte över att Ylva kommit ut, utan hennes föräldrars stenåldersaktiga reaktioner på det hela. SNÄLLA ALLA HOMOFOBISKA FÖRÄLDRAR DÄRUTE, SLUTA ARA HOMOFOBER! ERA BARN BLIR INTE MINDRE HOMO FÖR ATT NI VISAR HUR LITE NI ÄLSKAR DEM!
Kan förresten tala om att Ylva inte hört av sig till sina föräldrar sens den dagen och inte hennes föräldrar heller. Sorgligt.

Pride är enda gången du får stå och blotta dig för alla!!!

Ni läste tidigare om 'smygisar' som jag skrev om, många av dessa dyker upp under vissa perioder på året, oftast vid tillställningar som schlager och Pridefestivalen. En av dessa smygisars få 'Fristad' de får per år. Då kan bögarna stå där och blotta sin sexualitet med att smörja in sig i kroppsolja och vicka för fullt på sina solbrända skinkor medan tjejerna går i kroppsmålning och stringisar som klädsel och skyltar med hur ointresserade dem är av killar. Denna period är som pilgrimsfärden till Mecka, som när Jesus återuppstod eller som när Natascha Peyrés silikonpattar sprack. En slags frälsning. Dock förekommer även otyg under festivaler som denna, homohatare kastar glas och skriker skällsord för fulla muggar, så himmelriket är det inte heller, men ett steg närmare mot det är det allt! Ja för frihet åt HBT-GRUPPERNA!

Trekönad?

Du kanske har hört talas om dem. Dem där typerna som inte vet vart dem tillhör. Dem som står precis mittimellan pojke och flicka? Ja, Nora som jag berätta om tidigare, hon är en av många. En av de få revolutionärer jag känner faktiskt. Som vill och kan och vågar sig på en annorlunda intressant värld. En av få som vill och kan förändra den på nytt. Hon har berättat en hel del roliga historier för mig om när hon bytt kön från kvinna till man och lurat folk. Ett exempel var när hon gick på en krog i Stockholm stad för några veckor sedan och lyckades lura sisådär 4-5 tjejer på en och samma kväll först att hon var man, tills hon av misstag gick upp för mycket i falsett i sitt prat. Dem stirrade på henne och började koppla vad hon egentligen var för en och skrattade ut henne. Där stod hon. Utan generat ansikte. Inte minsta rött. Snarare tvärtom, hon var stolt över den hon var och fortsatte där med sitt skådespel (beundransvärt). Tjejerna blev oväntat nog ännu mer intresserade av att prata med henne därefter och umgås (ingen ursäkt eller dylikt). Fast en sak stör mig, VARFÖR VAR DEM TVUNGNA ATT SKRATTA  ÅT HENNE SOM DEM GJORDE?! Fan, folk borde ta sig i arslet och inse sanningen; alla är vi olika, alla är vi unika, alla har vi olika sätt överhuvudtaget. Elakt, respektlöst och korkat. Det är min personliga mening, folk som inte vet hur dem ska passa in i samhället på bästa sätt och som försöker, borde få nylogé för att dem tar mod till sig och inte folk som förvärrar saken med att skratta åt dem. Dem trekönade borde också få vara som dem vill i den här världen. Men icke, transsexuella och transvestiter är och förblir alltid clowner i folks ögon och öron, fan låt dem va, Nora är bland det trevligaste du kan stöta på där ute, inte fan skulle jag vilja ha na' annorlunda bara för att hon inte vet vilken könsgrupp hon tillhör bäst. Nora är och kommer alltid att förbli en pojkflicka. Jävla kärringar säger jag bara!

Homobakterier.

Smygisar vet ju vi alla vad det är, eller gör vi? Ja vi kan ju dra det snabbt, enkelt och rent här och nu vad en smygis egentligen är; En person som är rädd för att inte bli älskad av världen på grund av sin läggning. En typisk person som gör allt för att gömma sitt rätta jag, genom att ha sex med en miljon olika personer av motsatt kön för att till slut komma fram till att det inte funkar i längden och börjar därför smyga omkring med sina bög-kk's etc för att bli tillfredställd slutligen. Det är en smygis. Nu undrar ni, finns dem överallt?! SVAR JA! Hur ser man vilka som är smygisar?! SVAR DET GÖR MAN SÄLLAN. De kan vara allt från din mormor till bästa killkompis där ute som smyger med sina lebb/bög-älsklingar och steker dem överallt (toa, sovrummet och det mest klassiska: KÖKET!). Akta så barnen inte får homobakterier så de förvandlas till lebbar och bögar när de väl sitter där och äter sin korv med makaroner!!! PASSA ER! (fan vad löjligt det låter, men alla hetero-killar, eller tja ganska många, har nog vid det här laget sprungit till köket och rengjort både spis ugn och hela faderullan, HAHA för er som gick på den skiten, era paranoida skitar, att ni inte SKÄMS?!)... Komma här och tro att så fort man är smygis så är man en alien. Bah!

Feminist javisst!

Feminist, ett ord som antyder på att det är gjort för tjejer. Där tog du fel. Feminist, visst=feminim, men har egentligen inte på så sätt med det hela att göra. Det handlar helt och hållet om jämnställdhet, rättvisa. Att män och kvinnor ska få lika lön, ha chansen till lika bra karriärer etc. Inte att kvinnor ska ta över jorden, utan att rättvisa ska skipas. Visst Sverige är bland det mest rättvisa land du kan åka till eller bo i sägs det, och ändå är det inte helt jämnställt. Än idag lever folk som för åtminstone 200 år sen på ett sätt, vi accepterar att män får ha högre löner, får ha fler chefjobb och att vi kvinnor ska gå hemma och ha hand om barn dygnet runt utan någon som helst ro. Jaja, finns pappor där ute som tar bättre hand om barn osv, men enligt majoriteten är kvinnan ändå den som ska vara den stabila och otroligt duktiga föräldern, för så har det alltid varit. Mannen kan lätt välja bort barn och hustru och allting och dra, så skulle aldrig en kvinna kunna göra, för hur skulle det då bli med barnen om mamman försvann också och inte bara pappan? Då skulle hon bli sämsta morsan i världen medan den dumma farsan strular runt med massa andra brudar och finner paradiset på annat håll. Det är ju lugnt, eftersom han är man och männens uppgift (anmärk att vi ännu lever som djur) är att befrukta så många som möjligt. Mannen hyllas om han legat med 30 brudar utav sina kamrater (finns även dem kvinnor som blir imponerade och vill också hoppa i säng med han för att se hur bra han är) medan kvinnan blir kallad madrass/hora/slyna efter att själv ha legat med 30 män och blir hatad, inte bara av männen, utan även av sina egna medsystrar. Världen är bra sjuk. Hursomhelst, vill kunngöra att man nu är feminist, för feminist javisst!

Varför homo?!

Man har sedan tidernas begynnelse undrat varför vissa 'väljer' sin livsstil som dem gör. Varför vissa killar bara från ingenstans dyker upp med en regnbågsfärgad flagga i rosa linnen och sjunger glatt vilka bögar dem är, eller varför en del tjejer en dag kommer till skolan med en ny frisyr på 2-3 centimeters längd efter att ha haft håret ända ner till rumpan. Varför dessa tjejer plötsligt börjar säga ifrån mer och plötsligt börjar bära keps och slutar raka all pinsam behåring på kroppen. Varför vissa av alla dessa personer smyger omkring bland oss och försöker smälta in med kläder och frisyrer fast alla redan vet hur det ligger till egentligen. Dessa personer är och har egentligen sedan från första dagen de såg världen vetat om att de mer eller mindre inte varit helt fullkomligt heterosexuella. Tyvärr så har samhället gjort att många av dessa inte vågat vara det dem är först senare med åren då dem verkligen kan börja tänka till själva, vilket förekommer vanligtvis i 13-15 års ålder. Och så den dagen då dem lyckats samla mod och kommit ut med sin (som vissa skulle kalla det) 'nya' läggning, blir det för en del ett jävla liv där hemma. För det första ska alla hetero's som inte vet det redan, veta att det är inget val man gjort, det är något man ALLTID VARIT. Det är alltså ingen NY LÄGGNING man kommer med hippt som happt för att följa någon idioti-trend där ute. Precis som många homo's man hört talas om, så förnekas det, ens läggning, för att samhället inte vill veta av den. Man kan förneka till och med den dagen man avlider, för att man är rädd vad alla hetero's där ute ska tycka. Det är sorgligt rent av. Att folk inte kan acceptera att alla är udda och olika med olika tycken och smak. Som tjej jag träffa på en gång ute på en fest hos en kompis. Hon var lesbisk och talade om alla anledningar till varför. Anledningarna var följande; Hon hade alltid känt sig som en heterosexuell man (därav det korta håret), tjejer var i hennes ögon mycket snyggare än killar någonsin kommer och bli nakna och hon hade aldrig haft en riktig tanke på att bli ihop med någon kille under hela sin barndom. Sen så har vi sexet, i hennes ögon var kuk det fulaste och mest groteska hon någonsin sett, det likna en missbildad falukorv mena hon, medan tjejens vagina var som en vacker blomma. Plus hon fick veta först av allt av sin mamma när hon kom i puberteten att i hennes släkt kunde inte flickorna använda sig av p-piller, för att det kunde bli blodpropp och då var det kört. Vanliga kondomer kunde hon inte heller använda upptäckte hon efter att ha provat och trä en på en gurka för att se om hetero-sex kunde vara något för henne lik förbannat efter att ännu en gång blivit sårad av en tjej. Men det enda hon fick var avsmak och en allergisk reaktion mot vanliga kondomer. Då först förstod hon att det var kört på riktigt. Hon var född gay, född lesbisk. Inget hon valt, det bara var så helt enkelt. Sen så kan vi ju ta upp lite det här kring bögar, varför dem 'valt' som dem gjort. Hallå om jag själv hade varit kille hade jag säkerligen varit bög nu, för hur jävla tryggt tror ni det inte känns på STOCKHOLMS GATOR klockan 1 på natten om man är två killar. Plus vem vill inte ha en pojkvän som klär sig snyggt och modemedvetet och som inte för ett jävla ögonblick skulle dra upp ett jävla samtalsämne som pruttar och snor, som är så grymt avtändande att jag ibland undrar om killar vet vad tjejer går igenom för att få umgås med dem?! Sen så har vi sexet, killars G-punkt sitter för helvete i analen och om man vill slippa fula, konstgjorda snorrar för att få det skönt så är det klart man hoppar i säng med första bästa snubbe. Klart man blir bög om man vill slippa fejk. Klart man vill att allt ska vara på riktigt och inte på LÅTSAS! Låt homo'sarna få ha som dem vill och sluta fråga denna korkade fråga; Varför homo?!


Trångsynta Puckon.

Ja, vad ska man säga? Folk är som dem är. Att kunna se saker och ting ur olika synvinklar tycks en del ha svårt för iallafall. Det är ju halvt så man spyr. Exempel; min vän  'Nora' (säger vi) hade för femte gången varit på dejt med tjej, efter att ha givit upp allt hopp om äkta kärlek tillsammans med en kille. Hon hade talat om för folk att det gått käpprätt åt helvete den här gången med. Skillnaden med den här dejten från dem andra fyra föregående var att den här gången hade det inte klickat till från hennes sida, medan tjejen hon dejta var totalsåld på henne. Hon hade talat om det, som sagt, och berättat att de flesta sagt i stil med; Jaha men du är väl INTE gay då?!  "INTE GAY DÅ?!", vad fan menar dem med det?? Klart hon likväl kan vara det. Menar dessa så kallade heterosexuella att dem själva tar första bästa tänkbara dem ser och sätter på det, är det så det funkar, eller?? Att till exempel 'Annie' som aldrig haft en kille i hela sitt liv, som är superattraktiv på alla plan (kurvor, sött oskyldigt ansikte och intelligens i stil med Einstein). Där poff så kommer en snubbe och säger 'hej', ful som stryk och äger noll IQ, som hon genast kastar sig över när vi andra runt omkring vet att hon lätt kan få bättre?! Så är det så menar dem?? Att Annie kastar sig över första bästa när hon ser ut som exempelvis Tyra Banks eller Angelina Jolie?! Öh tänk på det alla hetero's som tror att alla homo's hoppar på första bästa dem ser, att homo's/bi's är minst lika mycket människor som har minst lika höga krav och drömmar här i livet som alla andra. Visst finns undantag, gör det fan alltid. Men nej, själv tror jag Nora kan få bättre än så, som den där tjejen hon dejtade just den dagen som hon inte råkade känna något alls för. Trångsynta puckon som lever på stenåldern, dessa icke öppna hetero's. Vi kan ju alltid leka med tanken, låtsas nu att du är HOMO, så gör vi såhär, ni som ska va låtsasbögar nu, vem skulle ni helst sätta på; Magnus Carlsson eller BERT KARLSSON? Alla tillfälliga läbbiga lebbar; Marie Serneholt eller LAILA FREIVALDS?! Öööh, jag personligen skulle ju då försöka ha smak, om jag vore Nora och välja Marie snabbare än en snabbmakaron. Men du där ute kanske finner LAILA FREIVALDS GUDOOOOMLIGT sexig, vad vet jag?! Eller ja ni hetero'sar, ni kan göra er till hetero's igen, vem tar ni; Martin Rolinski eller Göran Persson? Elin Lanto eller Tone Bekkestad?!  Nej men det är ju lätt, bara ta första bästa du ser, och om du har samma otur som jag lär det bli Göran Persson eller Bert Karlsson. Ooow, nu längtar du va efter och ha seriöst förhållande med dessa vaaa?
Inte fan vill man vara desperat heller. Nej, trångsynt är användbart i detta sammanhang, enligt min och Nora's mening.